Palvelut ja edustukset

Fogmaker

Yrityksemme on Fogmakerin-sammututusjärjestelmien Itä-Suomen alueen myynti-,asennus- ja huoltopisteenä. Kuorma-ja linja-autot, työkoneet, metsäkoneet, hakkurit yms. Fogmaker ei tarvitse sähköä toimiakseen, jolloin se on markkinoiden varmin sammutusjärjestelmä. FOGMAKER jäähdyttää, tukahduttaa ja sammuttaa tulipalon – tehokkaasti ja ympäristöä säästäen KASVAVAT VAATIMUKSET meluhaittojen ja pakokaasupäästöjen vähentämisestä ovat johtaneet siihen, että moottoritilat ovat entistä suljetumpia ja eristetympiä, jolloin polttoainepaine ja siten myös moottoritilan lämpötila ovat entistä suurempia.

www.fogmaker.com

Webasto

Polttoainelämmitin (kuten Webasto tai Eberspächer) lämmittää auton jäähdytysnestettä ja sen myötä myös moottorin ja sisätilat. Se ei tarvitse sähkötolppaa, vaan se käyttää lämmön tuottamiseen ajoneuvon omaa polttoainetta ja saa virtansa auton akusta.

Eberspächer (Eberi). Sopiva lämpötila kaikkiin vaatimuksiin

Tehokas ajoneuvon ilmastointi Eberspächer-ilmastointijärjestelmillä kattaa lämmitys- ja jäähdytyskomponentit sekä älykkäät ohjauselementit. Tarjoamme näihin vaatimuksiin tehokkaita ratkaisuja – myös moottorista riippumattomaan ja liikkuvaan käyttöön. Henkilöautosta erikoisajoneuvoon: Olemme kumppanisi ilmastointiratkaisuissa, kuten esimerkiksi lämmitysjärjestelmissä tai ilmastointilaitteissa, ensivarusteluna tai jälkiasennukseen.

Behr

tähän tekstiä vähän tästä. Linkki lisätietoja kertovalle sivulle.

Vulkan Lokring

Täst tuotteesta jotakin tekstiä tähän.

Autoclima

Tähän muutamalla sanalla tuotteesta.

Spheros

Tuotetietoa muutamalla sanalla ja linkki valmistajan sivuille.